ReMed - Laboratorijska dijagnostika, hirurgija i potrošni materijal

 

U svom distributivnom portfoliju možemo se sa pravom pohvaliti nekim od najznačajnijih kompanija na svetskom tržištu.

 

ReMed d.o.o. je ekskluzivni distributer:

stago srbija
stago srbija

Stago, Francuska, svetski lider u oblasti hemostaze i tromboze, prisutne u preko 110 zemalja sveta sa 350 proizvoda, što predstavlja najširi spektar reagenasa i aparata za testiranje.

Samsung TFS, SAD, koji je integrisao najsavremenije tehnologije i dao potpuno nov uvid u urgentna stanja. 

LKB, Austrija, lider u oblasti dijagnostike alergija i autoimunih bolesti, inovativno primenjenih u svetski najpoznatiji sistem - Phadia.

Critical Diagnostics, USA, pioniri u dijagnostici srčane slabosti - prvi i jedini proizvođači ST2 testa, koji predstavlja zlatni standard u dijagnozi srčanih oboljenja.

Antisel, SAD, lider u oblasti molekularne i DNK dijagnostike i analitike. Među prvima su ustanovili određivanje mutacija na KRAS i BRAF genima u cilju pravovremene reakcije na terapiju citostaticima.

Hart.png
CoaDATA_Coagulometers_H6qfSgX.jpg.735x44

Hart Biologicals, Velika Britanija, kompanija fokusirana na preciznu dijagnostiku u oblasti koagulacije.

Norma Diagnostika, Austrija, specijalizovani za in vitro dijagnostiku. Norma postavlja nove standarde u svetu dijagnostike, i fokusirana je na veću komfornost u primeni i za korisnike i za pacijente. 

DynaMesh, Nemačka, lider u polju tekstilnih hirurških implantata.

Stalni i bliski kontakt sa naučnim, medicinskim i tehničkim institucijama pružaju sigurnost u najnovije zahteve u pogledu udobnosti pacijenata i hirurškog rukovanja.

Tel:+381 11 4036-345 

Fax: +381 11 4543-521 

e-mail : office@remed.rs